Contact

Stuur ons een bericht

Chaka Africa Travel

Chaka Africa gaat altijd eerst in gesprek met u over uw reiswensen. Wij houden van een persoonlijke benadering. Daarom kunt u op onze website niet online een reis boeken. Wel kunt u hieronder aangeven of u een voorkeur heeft voor een reis-op-maat. Of een voorbeeldreis wilt boeken.

+31 (06)51103520

elly.siers@chaka-travel.com

Reizen op maat

U krijgt geen standaardvakantie voorgeschoteld van Chaka Africa Travel. Alle reizen zijn op maat van de reiziger gemaakt. Elly zorgt samen met u voor een onvergetelijke ervaring.

U kunt gebruik maken van een voorbeeldreis

Persoonlijke Service

Reizigers worden van a tot z begeleid. Dat begint al bij het eerste persoonlijke gesprek voorafgaand aan uw reis. De rangers (en tevens medewerkers) van Chaka Africa Travel vergezellen u tijdens uw avontuur. Dankzij hun persoonlijk netwerk ervaart u Tanzania op een unieke manier. Elly houdt tijdens uw reis altijd contact met u. 

Verantwoord reizen

Elly's liefde voor Afrika -en Tanzania in het bijzonder- is enorm. "Het gaat me niet alleen om het wildleven en natuurschoon. Ik bekommer me ook om de mensen daar." Daarom ondersteunt Chaka Africa Travel plaatselijke initiatieven van de bevolking.