Reis op maat

Chaka Africa Travel biedt u een exclusieve reis. Bestemmingen, excursies, lodges en safari’s zijn naar eigen wens te bepalen. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn. 

Voorbeeldreis of exclusieve reis?

Zeker als u voor de eerste keer naar Tanzania gaat weet u niet precies wat u allemaal wilt zien. In die situatie zal Elly u door allerlei opties heenloodsen. Ook kunt u gebruik maken van een voorbeeldreis. Gegarandeerd dat u in dat geval alle interessante attracties gaat zien.

Exclusieve wensen

Maar misschien hebt u exclusieve wensen. Een bepaalde stam bezoeken? Of op zoek naar een specifieke kolonie vogels? Wij gaan het voor u uitzoeken en inpassen in uw reisschema.

Bekijk reportage van deze reis op maat

Hoe stelt Elly uw reismenu samen?

Elly gaat letterlijk met u om de ‘keukentafel’ zitten om uw ideale rondreis door Tanzania samen te stellen. Om u een indruk te geven wat mogelijk is… Daarom biedt Chaka Travel u een aantal mogelijkheden aan, waaronder:

 

(Check de links voor een impressie)

  •  safari’s en game-drives door de nationale parken 
  • een bergwandeling in de Udzwunga Mountains of een wandeltocht door de Mufindi Highlands. Maar ook paardrijden en vissen behoren in deze regio tot de mogelijkheden.
  • bezoek aan een Masai-stam en typisch Tanzaniaanse dorpen.
  • city-trip Dar-Es-Salaam
  • verlengde strandvakantie in Zanzibar

Reizen op maat

U krijgt geen standaardvakantie voorgeschoteld van Chaka Africa Travel. Alle reizen zijn op maat van de reiziger gemaakt. Elly zorgt samen met u voor een onvergetelijke ervaring.

U kunt gebruik maken van een voorbeeldreis

Persoonlijke Service

Reizigers worden van a tot z begeleid. Dat begint al bij het eerste persoonlijke gesprek voorafgaand aan uw reis. De rangers (en tevens medewerkers) van Chaka Africa Travel vergezellen u tijdens uw avontuur. Dankzij hun persoonlijk netwerk ervaart u Tanzania op een unieke manier. Elly houdt tijdens uw reis altijd contact met u. 

Verantwoord reizen

Elly's liefde voor Afrika -en Tanzania in het bijzonder- is enorm. "Het gaat me niet alleen om het wildleven en natuurschoon. Ik bekommer me ook om de mensen daar." Daarom ondersteunt Chaka Africa Travel plaatselijke initiatieven van de bevolking.