Maatschappelijk verantwoord reizen

Met uw reis steunt u locals in Tanzania!

Chaka Africa Travel vindt het belangrijk dat de bevolking in Zuid Tanzania goed kan leven. Daarom ondersteunen we waar nodig lokale initiatieven. Een mooi voorbeeld is onze eigen onderneming. De droom van onze rangers om een reisorganisatie in Tanzania te beginnen is uitgekomen! 

Droom van reisorganisatie uitgekomen

Eén van de lokale ondernemers in Tanzania die hun droom met hulp van Chaka Africa Travel hebben waargemaakt zijn Julius Mtuy en Peter Urassa. Zij zijn de vaste partners van Elly in Chaka Africa Travel en begeleiden de klanten gedurende hun gehele reis door Afrika. Hun droom om een reisorganisatie op poten te zetten is met Chaka Africa Travel uitgekomen.

Scholen voorzien van lesmateriaal

Tanzania toont geen zichtbare armoede. Echter, veel schoolkinderen en hun ouders kunnen de lesmaterialen nauwelijks betalen. De overheid verzorgt alleen de schoolboeken; de rest moeten de ouders zelf betalen. Waar nodig bekostigt Chaka Africa Travel schoolspullen, zoals schriftjes en pennen. Of ondersteunt enkele ouders die het nodig hebben. Zodat de kinderen optimaal onderwijs genieten.

Reizen op maat

U krijgt geen standaardvakantie voorgeschoteld van Chaka Africa Travel. Alle reizen zijn op maat van de reiziger gemaakt. Elly zorgt samen met u voor een onvergetelijke ervaring.

U kunt gebruik maken van een voorbeeldreis

Persoonlijke Service

Reizigers worden van a tot z begeleid. Dat begint al bij het eerste persoonlijke gesprek voorafgaand aan uw reis. De rangers (en tevens medewerkers) van Chaka Africa Travel vergezellen u tijdens uw avontuur. Dankzij hun persoonlijk netwerk ervaart u Tanzania op een unieke manier. Elly houdt tijdens uw reis altijd contact met u. 

Verantwoord reizen

Elly's liefde voor Afrika -en Tanzania in het bijzonder- is enorm. "Het gaat me niet alleen om het wildleven en natuurschoon. Ik bekommer me ook om de mensen daar." Daarom ondersteunt Chaka Africa Travel plaatselijke initiatieven van de bevolking.