Wat is Chaka Africa Travel?

Chaka Africa Travel (Chaka = bush) heeft in 2006 het levenslicht gezien. Elly Siers is de drijvende kracht achter deze kleinschalige gespecialiseerde reis-organisatie. Wij organiseren reizen op maat naar het zuidelijk deel van Tanzania. In deze regio ligt het meest ongerepte natuurschoon en kunt u in alle rust het wild bewonderen. In een persoonlijk gesprek ‘aan de keukentafel’ zal Elly samen met u uw droomvakantie naar eigen wensen samenstellen.

Benieuwd naar uw persoonlijk advies? Of een voorbeeldreis?

Hoe is Chaka Travel ontstaan?

Tijdens een safari-vakantie in 2005 sloeg bij voormalig medewerker Elly Siers van het toenmalig reisbureau Arke en haar echtgenoot Hans de vonk over voor Zuid Tanzania. Hun reisbegeleiders Julius en Peter lieten hen de prachtigste plekken zien die ze zonder gids niet hadden bereikt.

Droom eigen reisorganisatie

Het was Peters en Julius droom om een eigen reisorganisatie beginnen, maar ondanks hun ervaring als reisgids in Zuid Tanzania, konden ze financieel niets beginnen. Hans en Elly besloten de benodigde landcruisers te financieren en actief reizen naar Tanzania te vermarkten.

Partners in Chaka Africa Travel

Beide rangers werden partners in Chaka Africa Travel. Intussen hebben we de afgelopen jaren vele reizen naar het zuidelijk deel van Tanzania georganiseerd. 

Waarom is Chaka Africa Travel zo speciaal?

 

Ranger Peter Urassa bestiert samen met Julius Mtuy de gang van zaken in Tanzania. Zij hebben ruime ervaring als gids in het zuiden van Tanzania. Samen met vier gidsen/chauffeurs gidsen zij de reizigers door de safariparken en andere bestemmingen. Chaka Africa Travel beschikt ter plekke over zes eigen Toyota Landcruisers met elk zeven zitplaatsen.

Reizen op maat

U krijgt geen standaardvakantie voorgeschoteld van Chaka Africa Travel. Alle reizen zijn op maat van de reiziger gemaakt. Elly zorgt samen met u voor een onvergetelijke ervaring.

U kunt gebruik maken van een voorbeeldreis

Persoonlijke Service

Reizigers worden van a tot z begeleid. Dat begint al bij het eerste persoonlijke gesprek voorafgaand aan uw reis. De rangers (en tevens medewerkers) van Chaka Africa Travel vergezellen u tijdens uw avontuur. Dankzij hun persoonlijk netwerk ervaart u Tanzania op een unieke manier. Elly houdt tijdens uw reis altijd contact met u. 

Verantwoord reizen

Elly's liefde voor Afrika -en Tanzania in het bijzonder- is enorm. "Het gaat me niet alleen om het wildleven en natuurschoon. Ik bekommer me ook om de mensen daar." Daarom ondersteunt Chaka Africa Travel plaatselijke initiatieven van de bevolking.