Reizen Tanzania en Zanzibar

Maak met Chaka Africa Travel een unieke reis door het zuiden van Tanzania. Beleef exclusief het ongerepte natuurschoon en wildleven. Maak kennis met de lokale bevolking. Laat u verrassen met bijzondere excursies.

Reizen Tanzania

Chaka Africa Travel organiseert reizen naar het zuidelijk deel van Tanzania. Dit deel is nog niet overstelpt met toeristen zoals in het noorden. De reizen zijn volledig afgestemd op uw wensen. U wordt rondgereden in onze eigen Toyota landcruisers. Onze rangers kennen dit gebied als hun broekzak en zijn hier al jaren voor ons werkzaam

Bekijk de ervaringen van

de Bushladies

“Tanzania is ruiken, proeven, voelen en beleven pur sang. We waren gezegend met een perfecte begeleider, gids, steun en toeverlaat en later vriend die ons meenam naar de mooiste plekjes”

Reizen Zanzibar

Uw rondreis door Tanzania staat bol van avontuur. Een safari door de wildernis, een bergwandeling door één van de natuurparken, een dansje maken met de Masai-krijgers…. U doet ongelofelijk veel indrukken op. Dan is het daarna wel lekker om eventjes op adem te komen op de goudgele stranden en fraaie resorts op het eiland Zanzibar. Bovendien is een uitstapje naar “Stone Town” de moeite waard.

Wij regelen voor u een overtocht per snelle boot of een korte vlucht per vliegtuig.

Elly Siers over reizen met Africa Chaka Travel:

“Via Chaka Africa Travel maakt u een andere rondreis door Tanzania dan u bij een andere tour-operator gewend bent. U bekijkt niet alleen een dansritueel van de Masai-stam; u praat ook met de stamleden. U bezoekt niet alleen een school; u kunt ook met het schoolhoofd een gesprek hebben.”

Reizen op maat

U krijgt geen standaardvakantie voorgeschoteld van Chaka Africa Travel. Alle reizen zijn op maat van de reiziger gemaakt. Elly zorgt samen met u voor een onvergetelijke ervaring.

U kunt gebruik maken van een voorbeeldreis

Persoonlijke Service

Reizigers worden van a tot z begeleid. Dat begint al bij het eerste persoonlijke gesprek voorafgaand aan uw reis. De rangers (en tevens medewerkers) van Chaka Africa Travel vergezellen u tijdens uw avontuur. Dankzij hun persoonlijk netwerk ervaart u Tanzania op een unieke manier. Elly houdt tijdens uw reis altijd contact met u. 

Verantwoord reizen

Elly's liefde voor Afrika -en Tanzania in het bijzonder- is enorm. "Het gaat me niet alleen om het wildleven en natuurschoon. Ik bekommer me ook om de mensen daar." Daarom ondersteunt Chaka Africa Travel plaatselijke initiatieven van de bevolking.